Tutireceptek.hu fejléc

Gombával-csirkemájjal töltött sertésszelet recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 sz kicsontozott, kiklopfolt, sertéskaraj
5 dkg csirkemáj
20 dkg gomba
1 kis fej vöröshagyma apróra váva
1 gerezd reszelt fokhagyma
petrezselyemzöld "
só, bors
olaj
a bundázáshoz: liszt, tojás, morzsa

Elkészítés:
A befűszerezett karajszeleteket megtöltjük a következő töltelékkel:
Kevés olajon megpároljuk a hagymát, felkockázott gombát és májat és petrezselyrmzölddel, sóval-borssal fokhagymával ízesítjük. Ha már elfőtte a levét kihűtjük és a sertésszeletekbe töltük. Lehet úgy is, hogy, feltekerjük, mint a töltött káposztát, vagy csak egyszerűen félbehajtjuk. Meg lehet tűzni hústűvel, vagy fogpiszkálóval, de, ha ügyesek vagyunk a panírozásnál a sütésnél nem folyik ki a töltelék. A szokásos módon bepanírozzuk a husikat és bő forró olajban sütjük.


A receptet beküldte: mandila


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött gombafejek II. » Marhahússal töltött pita » Különleges töltött borda » Töltött bundás
» Túróval töltött narancs » Csurgói sertésszelet » Töltött májas tojások » Töltött csirkemell
» Sajtkrémmel töltött tojás » Almás töltött karaj » Töltött ostya II. » Töltött tök tökölőknek
» Kókusszal töltött kifli » Töltött karalábé (Update1) » Gesztenyés töltött karaj » Sajttal töltött tojás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.