Tutireceptek.hu fejléc

Gombával ill. aszalt paradicsommal töltött rántott sajt recept

Kategória:
 Vegetáriánus ételek

Hozzávalók:
-Pár fej gomba v egy kis aszalt pari attól függ mivel szeretnéd megtölteni a sajtot és h mennyit szeretnél csinálni.
-trappista sajt
-só, bors, pirospaprika, majoranna
-tojás, liszt, zsemlemorzsa a panírozáshoz, olaj a sütéshez

Elkészítés:
A sajtot kb egy cm-esre felszeletelem,olajon megfőzöm a megtisztított apróra vágott gombát, megfűszerezem és ha elfőtte az összes levét félrerakom hűlni.
Amikor kihűlt egy sajtszeletre vékonyan ráterítek egy adagot, befedem egy másik szelettel,duplán panírozom és bő, forró olajban hirtelen kisütöm.
Az aszalt paradicsomosat ugyanígy, csak term. az aszalt parit nem főzöm meg és nem kell ízesíteni sem, mert az már önmagában sós.

Tanácsok:
Mielőtt összeillesztem a két sajtszeletet az üres felét megkenem kis felvert tojással v tejföllel nagyon vékonyan, így jobban összefogja.


A receptet beküldte: Arwen Undomiel


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Aszalt szilvás sonkaleves » Görög rántotta » Sütőben sült rántott hús » Töltött nyúl
» Pudinggal töltött kalács » Gombával töltött karaj » Töltött Virsli » Virslis rántott pulylamell
» Bihari Töltött Burgonya » Töltött sertésborda » Töltött sütőtök » Töltött patisszon
» Töltött zsemlécske » Töltött bundáskenyér » Töltött sajtos kifli » Töltött csillagtök


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.