Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Göngyölt karaj krémsajtos töltelékkel recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 nagyobb szelet karaj csont nélkül
2 db hegyes erős paprika
1 kk chili pehely
2 tömlős krémsajt /2 x 100g/
20 dkg kolozsvári szalonna

1 mk grill fűszer
20 dkg finomliszt
2-3 tojás
30 dkg zsemlemorzsa
étolaj

Elkészítés:
A hegyes erős paprikát és a szalonnát apróra vágjuk.
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk a chili pehellyel és a grill fűszerrel.
A karajszeleteket megkenjük a krémsajttal, megszórjuk az apróra vágott szalonnával és paprikával.
A hússzeleteket felgöngyöljük és a szokásos módon (liszt, tojás, zsemlemorzsa) bepanírozzuk.
Bő olajban, közepes hőfokon kisütjük.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sárgabarackos sertéskaraj » Göngyölt pulykamell 2. » Karaj sonkaraguval » Marhakaraj sörben sütve
» Sajtos sertéskaraj » Rakott sült karaj... » Karaj bundában » fokhagymás sült karaj
» Zöldborsós karajszeletek » Göngyölt fokhagymás csülök » Sertéskaraj pármai módra » Lecsóval töltött karaj
» Göngyölt kel » Gombás-májas rakott karaj » Gombás rakott karaj » Göngyölt darált hús


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.