Tutireceptek.hu fejléc

Göngyölt párizsi recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
12 szelet párizsi
15 dkg eidami sajt
5 dkg vaj

10 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
A tűzálló tálat kivajazzuk.A párizsi szeletekről a bőrt lehúzzuk, és mindegyikbe göngyölünk egy ceruza vastadságú sajtdarabot.Fogvájóval megtűzzük.Egymás mellé betesszük a kivajazott tálba.Megsózzuk reszelt sajttal megszórjuk.A tetejére vaj darabkákat teszünk.Néhány percig sütjük.
Pirítóssal tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Göngyölt csirkecombok » Párizsi fincsi kosár » Sonkával göngyölt virsli » Göngyölt borjúszeletek.
» Párizsi briós » Párizsi kosárkák tojással » Párizsis pikánssaláta » Töltött, göngyölt karaj
» Göngyölt darált hús » Göngyölt kel » Sziléziai göngyölthús » Göngyölt fokhagymás csülök
» Göngyölt pulykamell 2. » Párizsi csirkemellből » Padlizsán párizsi bundában » Párizsis csiga


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.