Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gorgonzolás csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6db.nagyobb csirkecomb 30-40dkg gorgonzola sajt
30dkg.erdélyi szalonna

bors
csirkefűszer
tejföl
fokhagyma
zsir

Elkészítés:
A csirkecombokat megmosom befűszerezem,és hagyom állni egy kicsit.Addig a gorgonzolát a szalonnát és a fokhagymát ledarálom,teszek bele egy pici sót, borsot és összekeverem.Óvatosan betöltöm a csirkecombok bőre alá,úgy hogy ne szakadjon szét.Ezután kizsirozott tepsibe rakom és közepes lángon sütöm amig piros nem lesz.Amikor már piros ráteszem a tejfölt és azzal is sütöm egy picit csakhogy kapjon egy kis színt.

Tanácsok:
Sütés közben én mindi locsolni szoktam a saját levével,nem azért mert kiszárad,hanem mert szerintem igy finomabb.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: billu


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karácsonyi diós csirkecomb » Mustáros, mézes csirkecomb » Kedvenc csirkecombom » Töltött csirkecomb sajtal
» Csirkecomb citrommártásban » Kókuszos csirkecomb » Csirkecomb római tálban » Pikáns csirkecombok
» Ananászos csirkecomb » Zöldséges csirkecomb » Tejfölös gombás csirkecomb » Gombás csirkecombok
» Sült csirkecomb » Csirkecombok hagymaágyon » Tejfölös csirkecomb » Inyenc csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.