Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Görögösen pácolt sült csirkecombok recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
75 g görög joghurt
1 ek olívaolaj
1 gerezd fokhagyma
1 kk oregánó
1 ek petrezselyem
1 ek citromlé
0.5 citromból nyert citromhéj
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
4 db csirke felsőcomb

Elkészítés:
A joghurtot simára keverjük az olajjal, az áttört fokhagymával, a citromhéjjal, citromlével. Majd hozzákeverjük az oregánót és a petrezselymet. Sóval, borssal ízesítjük.
A húst megmossuk, szárazra itatjuk, majd a páchoz adjuk, jól összekeverjük, és egy hűtőzacskóba csomagolva (legalább kb. 30 percre)a hűtőben hagyjuk pácolódni.
A húst egy tepsibe rakjuk, betesszük a 190 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 50-60 perc alatt megsütjük.
sütési hőfok: 190°C
sütési mód: alul-felül sütés


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rántotta görögösen » Majoránnás csirkecombok » Csirkecombok hagymaágyon » Pácolt fokhagyma
» Bundás csirkecombok » Boros csirkecombok » Pácolt hús rizses körettel » Sörben sült csirkecombok
» Indiai csirkecombok » Almás csirkecombok » Gombás csirkecombok » Cukkinisaláta görögösen
» Fokhagymás pácolt hús » Görög csirkecombok » Pikáns csirkecombok » Tejfölös csirkecombok


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.