Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Grastmas zumi (Lóhúsleves) recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
60 dkg lóhús
40 dkg marhacsont
1 db kis kelkáposzta
2 db sárgarépa
1 db petrezselyemgyökér
1 csomó petrezselyemzöld
1 kisebb zeller
1 kisebb karalábé
2 db vöröshagyma
1 db paradicsom 1 db paprika
Gyömbér, sáfrány
só, bors, és ízlés szerint valamilyen fűszerkeverék

Elkészítés:
A megmosott húst és csontot hideg vízbe helyezzük és felforraljuk, majd lehabozzuk. Másfélóráig lassan főzzük. A megtisztított, feldarabolt zöldségeket, fűszereket a leveshez adjuk. Lassan főzzük, ízesítjük sóval. A kész levesből kiemeljük a puhára főtt marhahúst és a zöldségeket. A levest pihentetjük, majd merőkanállal merve szitán áttörjük. Levesbetétként a húson és a zöldségeken kívül cérnametéltet főzünk ki hozzá.


A receptet beküldte: kiara25


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombaleves Laci kedvére » Gazpaccio » Sütőtök krémleves II. » Salátaleves forrón és jegesen
» Háromhagymás gombaleves » Burgonyaleves bográcsban » Medvehagyma leves pirítóssal » Májgombóc – leves
» Tojásleves másképp » Karfiolos krumplileves » Székely csalánleves » Pontyleves lebbenccsel
» Erdélyi tárkonyos leves » Narancsos paradicsomleves » Parasztos leves » Bolgár uborkaleves


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.