| Grenadírmars (krumplistészta) receptEgytálételek Hozzávalók: 60 dkg burgonya 40 dkg nagykocka tészta 1 fej vöröshagyma 1 db paprika 2 db paradicsom 10 dkg füstölt szalonna só, pirospaprika Elkészítés: A felkockázott szalonnát kiolvasztjuk, majd a vöröshagymával, pirospaprikával, paprikával és paradicsommal pörköltalapot készítünk. Felöntjük vízzel és hozzáadjuk a nagyon apróra vágott burgonyát. Sózzuk, és addig főzzük, amíg a burgonya magától szétmállik. Közben megfőzzük a tésztát, leszűrjük és amikor kész a burgonyánk, akkor összekeverjük őket. Tálalásnál adhatunk mellé tejfölt vagy csemegeuborkát is. Tanácsok: Ha gondoljuk, akkor a grenadírmarsunkat meg is piríthatjuk serpenyőben vagy sütőben. Elkészítési idő: 40 perc A receptet beküldte: gurzau.maria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |