Tutireceptek.hu fejléc

Grenadírmars (krumplistészta) recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
60 dkg burgonya
40 dkg nagykocka tészta
1 fej vöröshagyma
1 db paprika
2 db paradicsom
10 dkg füstölt szalonna
só, pirospaprika

Elkészítés:
A felkockázott szalonnát kiolvasztjuk, majd a vöröshagymával, pirospaprikával, paprikával és paradicsommal pörköltalapot készítünk. Felöntjük vízzel és hozzáadjuk a nagyon apróra vágott burgonyát. Sózzuk, és addig főzzük, amíg a burgonya magától szétmállik.
Közben megfőzzük a tésztát, leszűrjük és amikor kész a burgonyánk, akkor összekeverjük őket.
Tálalásnál adhatunk mellé tejfölt vagy csemegeuborkát is.

Tanácsok:
Ha gondoljuk, akkor a grenadírmarsunkat meg is piríthatjuk serpenyőben vagy sütőben.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sült krumplistészta » Krumplistészta » Hagyományos krumplistészta » Baconos krumplistészta
» Szezámmagos csirkefalatok » Tojással töltött fasírt » Édes-savanyú káposzta » Sonkás-hagymás lepény
» Kapros-túrós galuska » Lasagne másképp » Picadillo » Sajttekercs (Nóri féle)
» Káposztabundás hús » Spenótos nokedli » Paradicsomos csirkemell » Savanyú káposzta bulgurral


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.