Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Grillezett tonhal recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
4 szelet tonhal
2 babérlevél
1 citrom
6 evőkanál olaj
1 evőkanál apróra vágott oreganó
3 evőkanál (konzerv) kapribogyó
őrölt bors


Elkészítés:
A citrom héját gyufaszál vastagságúra vágjuk. Az olajban a citromhéjat és a babérlevelet kissé átsütjük, majd levesszük a tűrzől, lefedjük, és 15 percig állni hagyjuk. A halszeleteket ezzel az olajjal megkenjük, sóval, meghintjük, és mindkét oldalukon pirosra grillezzük. A maradék olajat áttörjük, belekeverjük a citromlét és a kapribogyót. Sóval, borssal ízesítjük, és felforrósítjuk. A halszeleteket tányérokra adagoljuk, és a szósszal leöntjük.


A receptet beküldte: Teráz


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Újhagymás tonhal pogácsa » Újkrumplis tonhalsaláta » Tonhalas melegszendvics » Olasz tonhalas tészta
» Újhagymás tonhalkrém » Tonhalas spagetti » Sült tonhal sajttal » Karfiolos tonhal Update2
» Grillezett fekete retek » Narancsos Tonhalas Salata » Update 1 Tonhalkrém » Pezsgős-tonhalas spagetti
» Babos-tonhalas tészta » Tonhalkrémes krumpli » Mustáros tonhal » Grillezett narancs


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.