Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gurmand-falatok recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
4 kifli
40 dkg libamájas kenőmájas
1 evőkanál konyak
10 dkg áfonyabefőtt
őrölt szerecsendió

Elkészítés:
A libamájas kenőmájast konyakkal és őrölt szerecsendióval izésítjük. A kifliket fölkarikázzuk és a libamájas krémet vastagon, rákenjük.
Az áfonyabefőttet szitán lecsöpögtetjük, és minden falatka tetejére egy-egy kiskanálnyit halmozunk. Fogpiszkálót beletűzve tálra állítgatjuk a falatkákat.


A receptet beküldte: syria

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Retekkrém » Obazda (sajtkrém) » Sárgarépakrém füstölt sajttal » Sonkakrém
» Húsvéti locsolótál... » Gazdag toast » 30 perces rozskenyér » Avokádós padlizsánkrém
» Hagymakrém » Hagymás zsíroskenyér » Kenőmájas » Sárgarépás reggeli krém
» Francia melegszendvics » Kolbászkrém » Bundáskenyér sütőben » Nyári tonhalkrém


Minden jog fenntartva © 2018, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.