Tutireceptek.hu fejléc

Gyömbéres-csípős csirkeszárnyak recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
3 db csirkeszárny
1 evőkanál olaj
csípős pirosarany

gyömbér
feketebors

Elkészítés:
Előző nap pácot készítünk olajjal, sóval, gyömbérrel, piros arannyal és borssal. A csontillesztésnél kettévágott szárnyakat ebben megforgatjuk, és másnapig hagyjuk érlelődni. Ha jól beitta az ízeket, tepsibe soroljuk őket, és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.

Béres Alexandra receptje a Súlykontroll diétához.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kínai csirkeszárnyak » Fóliás csirkeszárnyak » Mustáros csirkeszárnyak » Pikáns csirkeszárnyak
» Joghurtos csirkeszárnyak » Húsos rántott karfiol » Zöldborsós-rizses borjú » Szűzérme parasztosan
» Ors-féle cigánypecsenye » Bakonyi Betyár » Töltött csirke krumplival » Sajttal töltött borjúrolád
» Husos tocsni » Vadas finomság » Csirke jóasszony módra. » Hústorta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.