Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gyümölcs leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Végy mindenféle finom gyümölcsöt, idénytől függően, bele egy edénybe, rakhatsz bele konzervet is, annak a levét is önts bele, töltsd fel vízzel és rakd fel főni.
Fűszerek ízlés szerint, fahéj őrölt és egész is, szegfűbors, szegfűszeg, és őrölt szerecsendió, vaníliás cukor / ha lehet Bourbon, az a legjobb /.
Felteszed főni, felforralod, majd leveszed takarékra míg megfő, amikor kész , újra felforralod, és sűríted.

Elkészítés:
Sűrítés, kis tejbe két csomag pudingport és cukrot elkeversz, csomómentesre, majd a forró levest besűríted vele, kicsit hagyod rotyogni, és kész is.
Pudingport olyat raksz amilyet akarsz, én vaníliással és csokissal szoktam, Sanya csokisat szereti.
Hidegen , tejszínhabbal a tuti.


A receptet beküldte: nayloon

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bakonyi húsos leves » Epres gyümölcskása » Gyümölcsleves (nem főzős) » Csirkecsontleves
» Pórés sajtleves » Paviai leves » Zöldség Krémleves » Májgombóc – leves
» Köménymagleves » Csókakői kolbászleves » Fülesleves » Banánkrém leves
» Tojásos sóskaleves » Tejfölös ôszibarackleves » Hagymaleves náthára! » Mentás hagymaleves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.