Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Gyümölcspohár recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 csomag epres pudingpor,
5 dl tej,
ízlés szerint cukor,
gyümölcs,
7 dl narancsszörp vagy narancslé,
1 csomag natúr zselatin.

Elkészítés:
A pudingot a leírás szerint elkészítjük, majd 6 db, hideg vízzel kiöblített fagyiskehelybe vagy kompótostálkába szétosztjuk. Félretesszük hűlni. Elkészítjük a kocsonyát: a szörpből vagy narancsléből fél pohárral kiveszünk, ebben megduzzasztjuk a zselatint, közben a többit feltesszük melegedni. Amikor forrni kezd, beletesszük a zselatinos szörpöt, felforraljuk, félretesszük, és hűlni hagyjuk. A gyümölcsöket ízlés szerint elosztjuk a pudingon, majd a hideg (de még folyós) zselatint a gyümölcsök tetejére kanalazzuk. Hűtőben hagyjuk megdermedni.


A receptet beküldte: tinendo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyümölcspohár 1. » Kráter szelet » Diós torta » Gyümölcsös omlós
» Kakaós non plus ultra » Hercegi túró » Kongó torta » Kukoricamálé
» Csokis-krémes » Citromos Keksztorta » Túrós narancstorta » Anyukám piskótája
» Mese krémes! » Almás-túrós farsangi fánk » Vaníliás (alap) muffin » Mézes szeletem


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.