Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Habart krumpli leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
az adagok tetszés szerintiek
- krumpli
- kissebb hagyma
- sárgarépa
- zöldség
- pirospaprika
- babérlevél
- őrölt bors
- tárkony
- bazsalikom
- borsikafű
- liszt
- tejföl
- tej
- étolaj

Elkészítés:
Az olajjal, hagymával és paprikával pörkölt alapot készítünk és beletesszük a krumplit, zöldségeket, fűszereket, (tárkony,bazsalikom,borsikafű el is hagyható, de velük finomabb) és kevés vizet aláöntve pároljuk, kb 20 perc, utánna felöntjük annyi vízzel amennyi levest akarunk, ha felforrt behabarjuk. Csipetkét szaggatunk bele.

Tanácsok:
Gyorsan elkészül és finom, főleg ha egy kicsit hűlt. Aki szereti egy kis ecetet is cseppenthet bele.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: emrus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns halleves » Zellerkrém leves fincsi » Bécsi krumplisaláta » Burgonyakrémleves (4 főre)
» Zöldséges brokkoli leves » Nyers zöldségleves » Galyasági korhelyleves » Arab leves
» Medvehagymás krumpli csoda » Öreganyám levese » Fincsi kelbimbóleves » Eperkrémleves mentával
» Krumplis - répás tacsni » Görög gyümölcsleves3. » Tárkonyos zúzaragu leves » Spenótos rakott krumpli


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.