Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymakrém leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 db nagy vöröshagyma,személyenként,
kb: 3 evőkanál vegeta,
ízlés szerint só,
főzőtejszín

Elkészítés:
Apróra vágjuk a vöröshagymákat, feltesszük főzni kevés vízzel.Ha puhára főt,turmixoljuk, majd annyi vizzel öntjük fel, amennyi levest akarunk főzni.Teszünk bele vegetát 3 nagy evőkanállal,megkostólás után, ha még kell bele só, teszünk bele./Ízlés szerint/.Felfőzzük,és a végén beleöntjük a főzőtejszínt,és szintén felfőzzük.
Pirítos kenyérrel, és reszelt sajttal tálaljuk.

Tanácsok:
A reszelt sajtot a tányérba tesszük, rá a forró levest, és mellé a pirítost.

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: fülöpke


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Szellemírtó Tökleves » Francia sárgadinnye leves » Sváb sajtostáska leves » Tojásleves másképp
» Kókuszleves » Böjti burgonyaleves » Meggyleves » Tejes uborkaleves
» Tejfölös brokkoli leves » Spanyol mandulakrémleves » Hagymakrémleves » Reszelt leves
» Csirkejava leves » Édes sütőtökpüré leves » Székely csalánleves » Füstölthús leves


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.