Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymamártás recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
1-1 evőkanál vaj és liszt
1 fej vöröshagyma
1 mokkáskanál citromlé
2 evőkanál tejföl
cukor, só

Elkészítés:
Nagyon apróra vágjuk fel a hagymát vagy reszeljük le, és a vajon pároljuk meg. Szórjuk rá a lisztet, keverjük el, majd engedjük fel a tejfellel és 1 dl vízzel. Tegyük bele a csipetnyi sót, citromlevet, a cukrot és forraljuk ki.


A receptet beküldte: Fanoli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldhagymamártás » Fokhagymamártás » Fokhagymamártás 2 » Hagymamártásban sült nyúl
» Tejszínes fokhagymamártás » Cukkini-krokett » Édesburgonya kukoricával » Aszpikos finomság
» Tepsis burgonya (mexikói) » Almás tepsis krumpli » Zsemlegombóc vadashoz » Almás párolt lilakáposzta
» Kaviármártás » Burgonyapüré(apósom módra) » Töltött-rántott kifli » Chilis bab 2.


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.