Tutireceptek.hu fejléc

Hagymamártásban sült nyúl recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 házi nyúl
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 tk só
1 kk őrölt chilli
1 kk őrölt bors
1 ek fehérbor ecet
1 ágacska rozmaring
kb. 50 ml olivaolaj
1 dl húsleves.

Elkészítés:
A hagymákat kockákra vágom, a rozmaring levélkéket felaprítom, majd a többi hozzávalóval együtt finom, egynemű, kifehéredő mártássá turmixolom. A feldarabolt nyulat alaposan bekenegetem ezzel a mártással, majd egy tűzálló tálba teszem. Aláöntök 1 dl húslevest, fóliával letakarva 180 C-on sütöm egy órán át, majd fólia nélkül további fél óráig. Ekkor időnként meglocsolom a saját szaftjával.


A receptet beküldte: Limmortalite


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mozzarellás hústekercs » Mexikói apróhús » Tejszínes csirketokány » Narancsos kacsa
» Edes-savanyu pulykamell » Göngyölt arab csirkemellfilé » Gombás brassói aprópecsenye » Rántott békacombok
» Különleges rántott krinolin » Sertésflekken » Padlizsános-sajtos csirkemell » Kakukkfüves csirkemell
» Húskockák » Sőrben sültgomboc 2 » Vadas csirke » Finom csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.