Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymamártásban sült nyúl recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 házi nyúl
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 tk só
1 kk őrölt chilli
1 kk őrölt bors
1 ek fehérbor ecet
1 ágacska rozmaring
kb. 50 ml olivaolaj
1 dl húsleves.

Elkészítés:
A hagymákat kockákra vágom, a rozmaring levélkéket felaprítom, majd a többi hozzávalóval együtt finom, egynemű, kifehéredő mártássá turmixolom. A feldarabolt nyulat alaposan bekenegetem ezzel a mártással, majd egy tűzálló tálba teszem. Aláöntök 1 dl húslevest, fóliával letakarva 180 C-on sütöm egy órán át, majd fólia nélkül további fél óráig. Ekkor időnként meglocsolom a saját szaftjával.


A receptet beküldte: Limmortalite


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nyúl zöldségágyban sütve » Hagymás-őszibarackos karaj » Polip olívaolajban sütve » Húspác
» Rokfortos csirkecomb » Göngyölt párizsi » Pikáns tokány "Piedone" módra » Tejfölös toros hús
» Afrikai sertés szelet » Búbos pecsenye » Csirkemell palacsinta » Erdélyi töltike
» Rakott kel sajttal » Diétás marha (kínai étel) » Bakonyi csirkemell 2. » Tejszínes zöldséges hús :)


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.