Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás aprópecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 főre

50 dkg sertéslapocka
4 nagy fej vöröshagyma
4 ek olaj
késhegynyi szerecsendió
1 ek borecet
1 dl tejföl
1 dl tejszín


Elkészítés:
1.Csíkokra vágjuk a húst, felforrósított olajon lepirítjuk, sózzuk, rászórjuk a szerecsendiót. Aláöntjük az ecetet, 1 dl vizet és a tejfölt, és fedő alatt puhára pároljuk.
2.Ha a hús megpuhult, zsírjára sütjük, hozzákeverjük a tisztított és felkarikázott vöröshagymát, és fedő nélkül addig pároljuk, amíg a hagyma üvegessé válik. Ha kész, ráöntjük a tejszínt, és összekeverjük.
3.Főtt burgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: Bévi48


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás báránycomb » Tökmagos-hagymás pogi » Fokhagymás diós pogácsa » Fokhagymás tarja Update1
» Fokhagymás csirkecombok » Fokhagymás omlett gombával » Póréhagymás krumplileves » Fokhagymás-joghurtos öntet
» Hagymás töltött tojás » Hagymás zöldbabsaláta » Rakott hagymás csirke » Medvehagymás pesto
» Fokhagymás-mustáros tarja » Duplahagymás csirkecomb » Hagymás rántott cukkini » Medvehagymás pesto II.


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.