Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás aprópecsenye recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 főre

50 dkg sertéslapocka
4 nagy fej vöröshagyma
4 ek olaj
késhegynyi szerecsendió
1 ek borecet
1 dl tejföl
1 dl tejszín


Elkészítés:
1.Csíkokra vágjuk a húst, felforrósított olajon lepirítjuk, sózzuk, rászórjuk a szerecsendiót. Aláöntjük az ecetet, 1 dl vizet és a tejfölt, és fedő alatt puhára pároljuk.
2.Ha a hús megpuhult, zsírjára sütjük, hozzákeverjük a tisztított és felkarikázott vöröshagymát, és fedő nélkül addig pároljuk, amíg a hagyma üvegessé válik. Ha kész, ráöntjük a tejszínt, és összekeverjük.
3.Főtt burgonyával tálaljuk.


A receptet beküldte: Bévi48


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás sonkás saláta » Erdélyi hagymás csülök » Sonkás-hagymás szelet » Tepsis hagymás krumpli
» Fokhagymás camembert-leves » Fokhagymás rakott csirke » Fokhagymás tészta » Lilahagymás pogácsa 2.
» Fokhagymás vaj » Gombás-hagymás lepény » Fokhagymás brokkolisaláta » Fokhagymás húsgolyók
» Hagymás sonkasaláta » Fokhagymás sült lapocka » Hagymás tepertőkrém » Hagymás húsgombócleves


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.