Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás bab recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
40 dkg bab
füstölt lé
4 cikk zúzott fokhagyma
2 nagy fej hagyma
sűrített paradicsom
pirosarany vagy gulyáskrém (lehet csípős is)
liszt
zsír

Elkészítés:
A babot előzőzöm füstölt lében fokhagymával (vagy kockával).
Ha száraz, este beáztatom és úgy főzöm órákig.
A hagymát csíkokra vágom, nagy serpenyőben zsíron picit pirítom, megpárolom, sózom, borsozom, ráteszem a paradicsom konzervet, a pirosaranyat, összefőzöm. Kevés liszttel sűrítem, majd belekeverem a puha babot. Egyet rottyan és forrón, friss kenyérrel tálalom.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás-mustáros tarja » Fokhagymás Graham kenyér » Fokhagymás vaj » Fokhagymás padlizsán
» Zsidó hagymás tojás » Vereshagymás:))muffin » Hagymás sült pióca » Hagymás lepény
» Fokhagymás nyúlcomb » Hagymás-krumplis pogácsa » Hagymás csirkemell » Diós fokhagymás túrógolyó
» Pirított fokhagymás saláta » Fokhagymás süllő » Hagymaszirup » Fokhagymáscsirke baconban


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.