Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás bab recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
40 dkg bab
füstölt lé
4 cikk zúzott fokhagyma
2 nagy fej hagyma
sűrített paradicsom
pirosarany vagy gulyáskrém (lehet csípős is)
liszt
zsír

Elkészítés:
A babot előzőzöm füstölt lében fokhagymával (vagy kockával).
Ha száraz, este beáztatom és úgy főzöm órákig.
A hagymát csíkokra vágom, nagy serpenyőben zsíron picit pirítom, megpárolom, sózom, borsozom, ráteszem a paradicsom konzervet, a pirosaranyat, összefőzöm. Kevés liszttel sűrítem, majd belekeverem a puha babot. Egyet rottyan és forrón, friss kenyérrel tálalom.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás rakott penne » Hagymás sertésmáj (4 főre) » Hagymás-mazsolás rizs » Hagymás tejfölös nokedli
» Fokhagymás-joghurtos öntet » Fokhagymás tejfölös tészta » Hagymás-diós csirke » Fokhagymás pogácsa
» Fokhagymás pulykaragu » Fokhagymás sült oldalas » Túrós medvehagymás krém » Hagymás ecetes babsaláta
» Leveles hagymás lepény » Baconos-hagymás muffin » Újhagymás spárgaleves » Hagymás édesburgonya


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.