Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4-4 db alsó és felső csirkecomb,
3 fej vöröshagyma
1 csokor petrezselyem zöld ,
3 evőkanál olaj,
1 evőkanál citromlé,
kevés liszt ,
tojás
zsemlemorzsa ,

bors.

Elkészítés:
A vöröshagymákat megtisztítjuk, egyet megreszelünk, a másik kettőt felkarikázzuk. A reszelt hagymát összekeverjük a finomra aprított petrezselyemmel, az olajjal, a citromlével, a borssal, sóval, majd a kettévágott combokat a hagymás krémmel vastagon megkenjük. Legalább két órán keresztül, letakarva érleljük. Majd bundázzuk őket és szép pirosra sütjük. A hagymakarikákat ugyancsak belisztezzük, és ropogósra sütjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Medvehagymás krumpli csoda » Fokhagymás vaddisznótokány » Majoránnás csirkecombok » Medvehagymás pesto II.
» Hagymás máj sütőben sütve » Hagymás rostélyos » Fokhagymás kenyér » Hagymás húsgombócleves
» Tepsis-hagymás csirke » Túrós medvehagymás krém » Lilahagymás párizsi saláta » Göngyölt csirkecombok
» Hagymás máj » Csirkecomb egyszemélyes » Fokhagymás kapros krémsajt » Diós fokhagymás túrógolyó


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.