Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4-4 db alsó és felső csirkecomb,
3 fej vöröshagyma
1 csokor petrezselyem zöld ,
3 evőkanál olaj,
1 evőkanál citromlé,
kevés liszt ,
tojás
zsemlemorzsa ,

bors.

Elkészítés:
A vöröshagymákat megtisztítjuk, egyet megreszelünk, a másik kettőt felkarikázzuk. A reszelt hagymát összekeverjük a finomra aprított petrezselyemmel, az olajjal, a citromlével, a borssal, sóval, majd a kettévágott combokat a hagymás krémmel vastagon megkenjük. Legalább két órán keresztül, letakarva érleljük. Majd bundázzuk őket és szép pirosra sütjük. A hagymakarikákat ugyancsak belisztezzük, és ropogósra sütjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás-krumplis lepény » Fokhagymas-sajtos burgonya » Hagymás kukorica leves » Medvehagymás vajkrém
» Hagymás pogácsa » Hagymás paprikás zsemle » Fokhagymás padlizsán bartá » Fokhagymás süllő
» Csirkecomb ananászraguval » Göngyölt csirkecombok » Medvehagymás fűszervaj » Hagymás-sajtos pirítós
» Fokhagymás hal » Mustáros-hagymás csirke » Hagymás tepertőkrém » Hagymás-sonkás muffin


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.