Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás csirkecomb recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4-4 db alsó és felső csirkecomb,
3 fej vöröshagyma
1 csokor petrezselyem zöld ,
3 evőkanál olaj,
1 evőkanál citromlé,
kevés liszt ,
tojás
zsemlemorzsa ,

bors.

Elkészítés:
A vöröshagymákat megtisztítjuk, egyet megreszelünk, a másik kettőt felkarikázzuk. A reszelt hagymát összekeverjük a finomra aprított petrezselyemmel, az olajjal, a citromlével, a borssal, sóval, majd a kettévágott combokat a hagymás krémmel vastagon megkenjük. Legalább két órán keresztül, letakarva érleljük. Majd bundázzuk őket és szép pirosra sütjük. A hagymakarikákat ugyancsak belisztezzük, és ropogósra sütjük.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás tepertőkrém » Hagymás zöldbabsaláta » Hagymás párizsisaláta » Kéthagymás csusza
» Hagymás szelet » Almás csirkecombok » Hagymás rántott csirkecomb » Sonkás-hagymás sajtkrém
» Fokhagymás halfilé » Vörösboros hagymás tojás » Medvehagymás pesto » Almás-hagymás szelet
» Pikáns csirkecombok » Póréhagymás krumplileves » Joghurtos csirkecomb » Sörben sült csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.