Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás-dinnyés csirke recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 sárgadinnye
1 narancs
2 evőkanál citromlé
2 hagyma(újhagyma a díszítéshez)
15 dkg csirkemellfilé
2 evőkanál olaj
csipetnyi currypor
1 evőkanál szójaszósz

Elkészítés:
A dinnyét elfelezzük,a magjait eltávolítjuk,a húsát kivájjuk és feldaraboljuk.A narancs levét kipréseljük,összekeverjük a dinnyekockákkal,majd hozzáadjuk a citromlevet is.A hagymát megpucoljuk,karikára vágjuk,a csirkemellet csíkokra szeljük.A csirkét az olajban megpirítjuk,megszórjuk curryvel,meglocsoljuk a szójaszósszal,és tovább pirítjuk,míg át nem sül.A dinnyesalátát tányérokra helyezzük,a tetejére tesszük a csirkecsíkokat,és megszórjuk a tetejét hagymakarikákkal.

Tanácsok:
Friss salátával a legfinomabb!:D

Elkészítési idő: 30 perc
Kalóriatartalom: 330 kcal

A receptet beküldte: Zsé19


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Toszkán csirke » Aranyos csirke:-) » Gong-bao csirke 1 főre » Csirkeegytál
» Csirkebrassói » Bajor csirkecomb » Szezámmagos mézes csirke » Almás rakott csirkemell
» Különleges sült csirke » Duplahagymás mézes csirke » Csirke édesköménygumóval » Tejszínes csirke és tojás
» Gorgonzolás csirkecomb » Bacon-ös rakott csirkemell » Csirkemáj-fasírt » Francia csirke citromosan


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.