Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás ecetes babsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
40 dkg főtt bab,
2 fej hagyma,
1 mokkáskanál só,
1 evőkanál cukor,
2 kanál 20 %-os ecet,
1 deci víz,
késhegynyi törött bors.

Elkészítés:
Felkarikázom a hagymát (a lila a legjobb), majd rászórom a sót és a cukrot, majd összekeverem.
Negyed óra múlva belekeverem az ecetet, a borsot, a vizet és a babot.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás-mazsolás rizs » Fokhagymás tészta » Háromhagymás gombaleves » Medvehagymás pesto II.
» Fokhagymás ízesítő » Fokhagymás tejfölös tészta » Hagymás babsaláta » Póréhagymás zöldségleves
» Rakott hagymás csirke » Diós zöldbabsaláta » Joghurtos zöldbabsaláta » Gomba hagymásan eltéve
» Póréhagymás krumplileves » Hagymás burgonya » Hagymás sertésmáj (4 főre) » Fokhagymaszósz


Minden jog fenntartva © 2022, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.