Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás ecetes babsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
40 dkg főtt bab,
2 fej hagyma,
1 mokkáskanál só,
1 evőkanál cukor,
2 kanál 20 %-os ecet,
1 deci víz,
késhegynyi törött bors.

Elkészítés:
Felkarikázom a hagymát (a lila a legjobb), majd rászórom a sót és a cukrot, majd összekeverem.
Negyed óra múlva belekeverem az ecetet, a borsot, a vizet és a babot.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás csülökfalatkák » Fokhagymás amúr » Hagymasaláta » Sajtos-medvehagymás tészta
» Hagymás pogácsa » Fokhagymás-mustáros tarja » Hagymás zeller saláta » Finom hagymás pogácsa
» Ecetes torma » Hagymás-mazsolás rizs » Fokhagymás máj » Gombás-hagymás lepény
» Fokhagymás brokkolisaláta » Csirkés hagymasaláta » Almás-hagymás saláta » Brokkoli fokhagymás vajban


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.