Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás ecetes babsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
40 dkg főtt bab,
2 fej hagyma,
1 mokkáskanál só,
1 evőkanál cukor,
2 kanál 20 %-os ecet,
1 deci víz,
késhegynyi törött bors.

Elkészítés:
Felkarikázom a hagymát (a lila a legjobb), majd rászórom a sót és a cukrot, majd összekeverem.
Negyed óra múlva belekeverem az ecetet, a borsot, a vizet és a babot.


A receptet beküldte: CILUSKA

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tepsis hagymás krumpli » Hagymás nokedli » Fetás-lilahagymás lepény » Gombás-hagymás-húsmuffin
» Fokhagymás ecetes szilva » Lilahagymás pogácsa » Hagymás-burgonyás csipetke » Hagymás-túrós csirkemell
» Hagymás csirkecomb » Hagymás tintahalsaláta » Fokhagymás-diós lapcsánka » Fokhagymás sertésmáj
» Fokhagymás hal » Újhagymás spárgaleves » Póréhagymás rakott tészta » Joghurtos zöldbabsaláta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.