Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás, ecetes gombasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2 fej hagyma,
30 dkg csiperkegomba, vagy egy üveg gombakonzerv, 2 ek 20 %-os ecet,
2 kk só,
1 ek cukor,
késhegynyi őrölt bors,
2 ek petrezselyemzöld,
1 ek olaj, Vegeta.

Elkészítés:
A gombát megtisztítom, majd vegetás vízben puhára főzöm, hűlni hagyom, majd felszeletelem.
A hagymát felkarikázom, sózom, majd kb 20 percig állni hagyom.
Rászórom a cukrot, a borsot, ráöntöm az ecetet és kb 3 dl vizet.
Beleszórom a petrezselyemzöldet, leöntöm az olajjal és belekeverem a gombát.
Jól behűtve tálalom.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás-sajtos tarja » Hagymás saláta » Tepsis hagymás krumpli » Fokhagymás sült hal
» Tepsis hagymás-újkrumpli » Paradicsom hagymás túróval » Kolbászos-hagymás sajtkrém » Fokhagymás ponty
» Ecetes fokhagyma » Fokhagymás pulykaragu » Fokhagymás bagett » Fokhagymás brokkolisaláta
» Fokhagymás házi sajt » Hagymás virsli » Rakott hagymás csirke » Fokhagymás padlizsán


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.