Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás ecetes virslisaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
2 fej hagyma,
4 pár virsli,
2 evőkanál 20 %-os ecet,
2 kiskanál só,
1 evőkanál cukor,
késhegynyi őrölt bors,
2 evőkanál petrezselyemzöld,
1 evőkanál olaj.

Elkészítés:
A virslit megfőzöm és hűlni hagyom.
A hagymát felkarikázom, sózom, majd kb 20 percig állni hagyom.
Rászórom a cukrot, a borsot, ráöntöm az ecetet és kb 3 dl vizet.
Beleszórom a petrezselyemzöldet, leöntöm az olajjal és belekeverem a felkarikázott virsliket.
Jól behűtve tálalom.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás csirkecomb » Hagymás-sajtos süti » Fokhagymás camembert-leves » Fokhagymás kapros krémsajt
» Hagymás nokedli » Póréhagymás krumplileves » Hagymás spätzle » Virslisaláta
» Lilahagymás krumplipüré » Almás-hagymás hal » Kacsamell hagymasalátával » Ecetes pogácsa
» Fokhagymás, kapros uborka » Medvehagymás sajtmártás » Fokhagymás masni » Sült hagymás krumplipüré


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.