Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás édesburgonya recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
2 db édesburgonya
2 kisebb lilahagyma
1 nagyobb vöröshagyma
10 gerezd fokhagyma
2 evőkanál olaj

bors

Elkészítés:
Az édesburgonyát megtisztítjuk kockára vágjuk,tepsibe tesszük.Hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát.Az olajjal meglocsoljuk sózzuk ,borsozzuk és összeforgatjuk az egészet. Előmelegített sütőben elkezdjük sütni.
Közben a hagymákat megtisztítjuk és szálasra vágjuk.
Ha a már a burgonya majdnem megsült ,akkor kivesszük a sütőből és rászórjuk a hagymát.Újra összekeverjük és visszatesszük a sütőbe és készre sütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Póréhagymás saláta » Fokhagymás cukkíni » Háromhagymás gombaleves » Fokhagymás, kapros uborka
» Lilahagymás sajtkrém » Sonkás-medvehagymás tészta » Gombás-hagymás-húsmuffin » Póréhagymás rakott tészta
» Fokhagymás sült lapocka » Májkrémes hagymasaláta » Hagymás toast » Fokhagymás ecetes szilva
» Hagymás krumpli » Fokhagymás sült máj » Hagymás máj sütőben sütve » Fokhagymás csülökfalatkák


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.