Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás kacsamáj recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg kacsamáj
1 nagy fej vöröshagyma
fekete bors
majoránna
köménymag
4 dkg kacsazsír

őrölt pirospaprika

Elkészítés:
A kacsamájat megtisztítjuk, megmossuk, vastagabb szeletekre vágjuk.
Meghintjük őrölt fekete borssal, majoránnával, köménymaggal. Kevés zsíron megsütjük a májat, majd kivéve a zsírból félretesszük.
A visszamaradt zsíron aranysárgára pirítjuk a karikára vágott hagymát.
A már megsült májat és a pirított hagymát tálra rakjuk, saját levével leöntjük és megsózzuk, őrölt paprikával hintjük.
Párolt rizst és savanyúságot adunk mellé.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás gombaleves » Hagymás céklasaláta » Hagymás sajtöntet tésztára » Sonkás-hagymás lepény
» Túrós medvehagymás krém » Fokhagymás karaj II. » Fokhagymás húspástétom » Hagymás tepertőkrém
» Fokhagymás tört burgonya » Hagymás nokedli » Hagymás-gombás csirkemáj » Sajtos-hagymás muffin
» Fokhagymás-kapros halfilé » Lecsós pecsenyekacsamáj » Póréhagymás zöldségleves » Hagymás-borsos tokány


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.