Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás kacsamáj recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg kacsamáj
1 nagy fej vöröshagyma
fekete bors
majoránna
köménymag
4 dkg kacsazsír

őrölt pirospaprika

Elkészítés:
A kacsamájat megtisztítjuk, megmossuk, vastagabb szeletekre vágjuk.
Meghintjük őrölt fekete borssal, majoránnával, köménymaggal. Kevés zsíron megsütjük a májat, majd kivéve a zsírból félretesszük.
A visszamaradt zsíron aranysárgára pirítjuk a karikára vágott hagymát.
A már megsült májat és a pirított hagymát tálra rakjuk, saját levével leöntjük és megsózzuk, őrölt paprikával hintjük.
Párolt rizst és savanyúságot adunk mellé.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fetás-lilahagymás lepény » Fokhagymás ponty » Hagymás nokedli » Fokhagymás tengeri halfilé
» Hagymás tarja » Hagymás máj sütőben sütve » Újhagymás tonhal pogácsa » Fokhagymás hal
» Almás-hagymás hal » Medvehagymás pogácsa II. » Fokhagymás Graham kenyér » Hagymás paprikás zsemle
» Hagymás-mazsolás rizs » Póréhagymás krumplileves » Hagymás zeller saláta » Medvehagymás krém


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.