Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás kacsamáj recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg kacsamáj
1 nagy fej vöröshagyma
fekete bors
majoránna
köménymag
4 dkg kacsazsír

őrölt pirospaprika

Elkészítés:
A kacsamájat megtisztítjuk, megmossuk, vastagabb szeletekre vágjuk.
Meghintjük őrölt fekete borssal, majoránnával, köménymaggal. Kevés zsíron megsütjük a májat, majd kivéve a zsírból félretesszük.
A visszamaradt zsíron aranysárgára pirítjuk a karikára vágott hagymát.
A már megsült májat és a pirított hagymát tálra rakjuk, saját levével leöntjük és megsózzuk, őrölt paprikával hintjük.
Párolt rizst és savanyúságot adunk mellé.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Brokkoli fokhagymás vajban » Szalonnás hagymás krumpli » Fokhagymás rakott csirke » Hagymás burgonyasaláta
» Hagymás sonkasaláta » Fokhagymás tejfölös kifli » Fokhagymás vadlibamell » Hagymás rostélyos
» Fokhagymás pizzakenyér » Hagymás nokedli » Fokhagymás csirkecombok » Fokhagymás sertésmáj 2
» Hagymás paprikás zsemle » Fokhagymás marhapörkölt » Medvehagymás rizs » Fokhagymás tarja Update1


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.