Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás-majorannás csirkemáj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csirkemáj szív nélkül
4-5 közepes fej vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
3 evőkanál kókuszzsír
2 dl tej

őrölt vegyes bors
majoránna

Elkészítés:
A májat tejbe áztatom. A hagymákat szálasra vágom, a fokhagymagerezdeket átnyomom fokhagymaprésen.
Felhevítem a zsírt, rádobom a vöröshagymát, sózom, s a borssal fokhagymával összepárolom.
Amikor a szaftja sűrűsödik, beleadom a leszűrt májat, meghintem majoránnával, Kb. 30 perc után vajpuha májat kapok. Salátával, savanyúsággal (pl. cékla) tálalom. Hidegen is finom.

Tanácsok:
A szaftját teljes kiőrlésű kenyérbe itatva mennyei szendvicset kapunk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns csirkemáj pástétom » Fűszeres csirkemáj » Csirkemáj baconban » Baconba göngyölt csirkemáj
» Brokkolileves csirkemájjal » Csirkemáj angolszalonnával » Zsírban sült csirkemáj » Paradicsomos csirkemáj
» Csirkemáj joghurtmártásban » Hagymás-gombás csirkemáj » Csirkemáj kínai módra » Csirkemáj sütőben
» Csirkemájkrém házilag » Lecsós csirkemáj2 » Csirkemájas szelet » Csirkemáj rolád


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.