Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás tarja recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
12 szelet kicsontozott tarja
1 tasak steak fűszersó
2-3 ek mustár
5 gerezd fokhagyma
3 ág rozmaring
2-3 nagy fej hagyma
bors
olaj

Elkészítés:
A tarját előző este kiklopfolom és beszórom a fűszersóval, majd egy mély tálba rétegezem. Minden réteg tetejére magos mustárt kenek és apróra vágott fokhagymával és rozmaringgal megszórom. A rétegezést addig folytatom, mig a hússzeletek elfogynak.

Másnap kevés olajon magas falú serpenyőben elősütöm a szeletek mindkét oldalát, figyelve hogy egyszerre 2-3 szeletnél több ne legyen a serpenyőben, hogy piruljanak de ne eresszenek levet. Az elősütött szeleteket külön tálba szedem, közben a hagymát szeletekre vágom.

A hússütésből visszamaradt olajon megdinsztelem a hagymát, majd visszateszem egyesével a húst a serpenyőbe. Óvatosan alulra játszom a szeleteket és igyekszek minden szelet tetejére hagymát játszani.

Lefedem és kb. 45 perc alatt lassú tűzön puhára párolom.


A receptet beküldte: _kleo_


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás törtkrumpli » Csirkemájas tarja. » Hagymás-mazsolás rizs » Medvehagymás fűszervaj
» Gomba hagymásan eltéve » Duplahagymás csirkecomb » Hagymás-borsos tokány » Tepsis tarja b-anya módra
» Hagymasaláta 2 » Hagymás mozzarellás tészta » Medvehagymás pogi » Kéthagymás csusza
» Fokhagymás halfilé » Almás - fokhagymás karaj » Medvehagymás krém » Hagymás spätzle


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.