Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás zöldbabsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
50 dkg zöldbab
1 fej hagyma
cukor
ecet
bors
étolaj


Elkészítés:
A zöldbabot megpároljuk.A hagymát vékony karikára vágjuk és forrásban lévő ecetes cukros sós lében 1-2 percig forraljuk.A babot leszűrjük és a hagymához tesszük,olajat öntünk rá ízlés szerint borsozzuk,majd hűtve fogyasztjuk.
Mirelit zöldbabból is készíthető!


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagymás rántott csirkecomb » Fokhagymás pulykaragu » Fokhagymás hátszín » Fokhagymás sajtkrém
» Újhagymás tonhal pogácsa » Fokhagymás tört burgonya » Mustáros-hagymás csirke » Újhagymás melegszendvics
» Hagymás paradicsomsaláta » Póréhagymás karfiolpüre » Hagymás nokedli » Hagymás ecetes babsaláta
» Hagymás rántott cukkini » Medvehagymás burgonya » Fokhagymás répasaláta » Fokhagymás, sajtos cukkini


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.