Tutireceptek.hu fejléc

Hagymás zöldbabsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
50 dkg zöldbab
1 fej hagyma
cukor
ecet
bors
étolaj


Elkészítés:
A zöldbabot megpároljuk.A hagymát vékony karikára vágjuk és forrásban lévő ecetes cukros sós lében 1-2 percig forraljuk.A babot leszűrjük és a hagymához tesszük,olajat öntünk rá ízlés szerint borsozzuk,majd hűtve fogyasztjuk.
Mirelit zöldbabból is készíthető!


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás hátszín » Sajtos-medvehagymás tészta » Újhagymás-retek-saláta » Fokhagymás krumplileves
» Fokhagymás vaj » Medvehagymás pesto » Lilahagymás pogácsa » Fokhagymás rakott csirke
» Hagymás paprikás zsemle » Medvehagymás burgonya » Fokhagymás házi sajt » Fokhagymás sertésmáj
» Hagymás ecetes babsaláta » Fokhagymás tejfölös kifli » Fokhagymás pulykaragu » Sült hagymás krumplipüré


Minden jog fenntartva © 2023, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.