Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagyományos ganca recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
2 deci víz, 1 evőkanál zsír, csipet só és annyi liszt amennyit felvesz.
10 deka zsemlemorzsa.

Elkészítés:
A vizet egy lábasba öntjük beletesszük a sót és a zsírt.
Ha felforrt akkor beletesszük a lisztet és megfőzük.
A zsemlemorzsát pegpirítjuk egy kis zsíron és kiskanállal beleszaggatjuk a tésztát.
Forrón cukorral tálaljuk.

Tanácsok:
Én a tésztába is teszek egy kis cukrot, bár a recept nem írja.
Nagymamámtól tanultam és igen finom ebéd egy tartalmas leves után.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: emesecske

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagyományos mézeskalács » Kölesganca » Burgonya ganca » Hagyományos padlizsánkrém
» Ganca » Hagyományos tarkedli » Hagyományos, lekváros fánk » Ganca (sós étel)
» Hagyományos krumplistészta » Szalontüdő hagyományosan » Hagyományos fánk » Hagyományos gyümölcstorta
» Hagyományos palacsinta » Hagyományos lebbencsleves » Hagyományos körözött » Hagyományos babfőzelék


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.