Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hagyományos ganca recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
2 deci víz, 1 evőkanál zsír, csipet só és annyi liszt amennyit felvesz.
10 deka zsemlemorzsa.

Elkészítés:
A vizet egy lábasba öntjük beletesszük a sót és a zsírt.
Ha felforrt akkor beletesszük a lisztet és megfőzük.
A zsemlemorzsát pegpirítjuk egy kis zsíron és kiskanállal beleszaggatjuk a tésztát.
Forrón cukorral tálaljuk.

Tanácsok:
Én a tésztába is teszek egy kis cukrot, bár a recept nem írja.
Nagymamámtól tanultam és igen finom ebéd egy tartalmas leves után.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: emesecske

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ganca » Hagyományos babfőzelék » Hagyományos tarkedli » Hagyományos padlizsánkrém
» Hagyományos gyümölcstorta » Ganca (sós étel) » Hagyományos körözött » Hagyományos krumplistészta
» Hagyományos fánk » Hagyományos mézeskalács » Kölesganca » Hagyományos palacsinta
» Szalontüdő hagyományosan » Hagyományos, lekváros fánk » Hagyományos lebbencsleves » Burgonya ganca


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.