Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Halfilé zöldborsómártással (update 1) recept

Kategória:


Hozzávalók:
- 4 szelet fehér húsú halfilé
- 10 dkg zöldborsó
- 4 evőkanál olívaolaj
- 2 evőkanál vaj
- 1 db citrom leve
- 1 evőkanál Norbi Update 1-es liszt
- 1 kávéskanál reszelt gyömbér
- 1 teáskanál felaprított mentalevél
- 1 db húsleveskocka (cukormentes)
- 1 evőkanál tejföl
- só ízlés szerint

Elkészítés:
A halfilét mértékletesen sózd meg, bőven locsolj rá citromlevet, majd szórj a tetejére Norbi Update 1-es lisztet.
Olívaolajon alig negyed óra alatt pirosra tudod sütni.

Miután kivetted, ugyanebben a serpenyőben, de már másik adag olajon párold össze a zöldborsót a vajjal, a mentalevéllel, a gyömbérrel.
Mikor megpuhult, öntsd fel egy kevés húslevessel.

Az evőkanálnyi tejtölt hozzáadva villával gondosan törd össze, s az így kapott mártással ízlésesen tálalhatod a halacskát.

Elkészítési idő: 40 perc
Kalóriatartalom: 1799 kcal
Szénhidráttartalom: 20 gramm

A receptet beküldte: xxLady


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fonott kalács (Update 1) » Madártej (Update 1) » Kókuszgolyó (update 2) » Update palacsinta
» Tojáspöri (update 1) » Update mirinda szelet » Karfiolpüré (update1) » Gombás halfilé
» Almás update 1 pite » Update 1 Gyümölcskenyér » Lángos (Update1) » Update1 mákos süti
» Nokedli (Update 1) » Update1 babapiskóta » Sajtos-gombás halfilé » Update1 pogácsa


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.