Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Halkrém. recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Paradicsomos halkonzerv
olajos halkonzerv,
erős mustár,
kecsap,
pici só,
frissen őrölt bors,
sok,sok nagyon finomra vágot lila hagyma
izlés szerint citromlé.

Elkészítés:
A halkonzerveket fele arányban össze keverem,de előtte az olajos halról az olajat leöntöm.Bele teszem a mustárt, kecsapot, sót, borsot ,a lila hagymát és izlés szerint a citromlevét.

Vacsorára forró pirítóssal és citromos teával nagyon finom. Egyszerű, kiadós és nagyon könnyű elkészíteni :-)


A receptet beküldte: ilona1216


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mediterrán lazactatár » Tejszines-tökmagolajas hal » Angolna nyárson sütve » Sült lazac
» Fűszeres tőkehal burgonyával » Tengeri halfilé másképpen » Ausztrál garnélasaláta » Hal finom bundában
» Tonhalas spagóca » Lazacos rakott tészta » Szardellás hal » Lazac Dianna Lynn módra
» Haltekercs kapormártással » Szardíniás rizssaláta » Lazacos palacsinta » Tonhalas szendvicstorta


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.