Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Halszoljánka serpenyőben recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
70 dkg ponty,
15 dkg paradicsompüré,
20 dkg sós uborka,
90 dkg fejes káposzta,
10 dkg zsír,
5 dkg vöröshagyma,
10 dkg vaj,
3 dkg liszt,
5 dkg morzsa,
6 dkg capri,
2 dkg só,
1 g bors.

Elkészítés:
A káposztát megpároljuk. A halat 5 dkg-os darabokra vágjuk, majd megsózzuk és borsozzuk, ezután lisztben megforgatjuk, és vajban kisütjük a felszeletelt hagymával együtt. Hozzáadjuk a paradicsompürét, a meghámozott karikára vágott uborkát, caprit, majd kevés hallévvel felengedjük, és 10 percig fűzzük. Lábasban egy sor párolt káposztát teszünk, erre ráöntjük a halat levével együtt, és forró sütőben kisütjük. Tálalásnál zöldhagymával, karikára vágott uborkával vagy főtt céklaszeletekkel díszítjük.


A receptet beküldte: mese


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrós csusza serpenyőben » Halas pite » Süllő betyárosan » Zöldséges haltál
» Fokhagymás busa » Cukkinis lecsós ponty » Bouillabaisse » Hagymán sült kacsamáj
» Besameles halacska » Tonhalkrémes krumpli » Tonhalas focaccia » Kutap
» Mediterrán hal » Vajon sült lazac » Halas puffancs » Gombás hal palacsintaágyon


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.