Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hamis krémtúrós recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
45 dkg liszt
15 dkg cukor
20 dkg margarin
8 evőkanál tej
1 tojás
1 sütőpor
1 vaníliáscukor
1 citrom reszelt héja
csipet só
szóráshoz porcukor

töltelékhez:
1/2 l tej
2 főzős vaníliás puding
20 dkg cukor
2 nagy doboz tejföl
1 citrom reszelt héja és 2 citrom leve

Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és fél órára hűtőbe tesszük.
Töltelék:
A pudingot a cukorral a tejben jó sűrűre főzzük és langyosra hűtjük.
A tejfölhöz adjuk a citrom héját és levét, a langyosra hűlt pudingot és simára keverjük.
Egy tepsit vajjal kikenjük, lisztezünk. A tésztát 2 részre osztjuk, és tepsi nagyságúra nyújtjuk. Ráöntjük a pudingos krémet, befedjük a maradék tésztával és 180 fokos sütőben 25 percig sütjük.
A tepsiben hagyjuk teljesen kihűlni és csak utána szeleteljük.
A tetejét megszórjuk porcukorral.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémtúrós » Hamis ananász befőtt » Hamis Raffaello » Hamis túros
» Hamis töltött káposzta. » Hamis tiramisu 2. » Hamis vaddisznósült » Hamis vadas csirkemell
» Hamis Francia Krémes » Hamis vesevelő » Hamis velő » Hamis narancszselé
» Hamis tiramisu » Hamis, főtt majonéz » Hamis sonkás rakott tészta » Hamis rizottó zölden


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.