Tutireceptek.hu fejléc

Hamis marcipángolyó recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
20 dkg búzadara
10 dkg porcukor (kb.)
5 dkg ráma
4 evőkanál meleg tej
1 egész keserűmandula aroma

Elkészítés:
Hozzávalókat összegyúrni és hűtőben lefedve legalább 5 órát pihentetni (legjobb egy éjszakát).
Majd golyókat formázni és keserű kakaóporban megforgatni.

Tanácsok:
A kész golyókat hűtőben tároljuk.

Összegyúrásnál a cukor felét szoktam beletenni, majd folyamatos kóstolgatás mellett teszek bele még annyit, hogy ne legyen túl édes.

(A búzadara meg fog puhulni, nem ropog.)


A receptet beküldte: Marzipan


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hamis túróslepény » Hamis krémtúrós szelet » Hamis túrós rakott tészta » Hamis vadas
» Hamis somlói galuska » Hamis rizottó zölden » Hamis vaddisznósült » Hamishájas kifli
» Tökleves (hamis húsleves) » Hamis marcipánkocka » Gyors hamispizza » Hamis-somlói (update 1-es)
» Hamis, főtt majonéz » Petrezselymes hamis fasírt » Hamis sonkaszelet » Hamis krumplipüré


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.