Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hamis szárnyasaprólék leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 tyúkhúsleves kocka
1 csirkemell bőre
1 kifejtett mellcsont
1 csomó leves zöldség
1 mokkáskanálkömény pici babérlevél
cérnametélt


Elkészítés:
A csirke bőrét a mellcsontot másfél liter vízben a zöldséggel meg a fűszerekkel megfőzzük.A leveskockát a főzés végén dobjuk bele,amivel még 5 percig forraljuk.
A cérnametéltet külön főzzük ki.


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Túrógombóc leves. » Aszaltszilvaleves » Amerikai sütőtökleves » Tartalmas lencseleves
» Csicsóka krémleves » Babos orjaleves » Hideg meggyleves mentával » Nyári csirkeleves babbal
» Táska, vagy batyú, leves » Káposztaleves másként » Tejszínes csirkeragu leves » Csurgatott tojásleves
» Legényfogó leves 1 » Ököruszájleves » Májgombóc – leves » Hamismarcipános süti


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.