Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hamis vaddisznósült recept

Kategória:


Hozzávalók:
2 kg sertéscomb, 5 dl vörösbor, 1,3 dl borecet, 2 fej vöröshagyma, 12 szem borókabogyó, 1 citrom reszelt héja, 3 db babérlevél, 2 teáskanál őrölt tárkony, 1 teáskanál őrölt szegfűszeg, szegfűbors, fekete bors, só, 3 dkg zsír, 2 evőkanál liszt.

Elkészítés:
A húst kivesszük a pácléből, és szárazra töröljük. A zsírt edényben felolvasztjuk, beletesszük a húst, és minden oldalát jól megsütjük. A megsült hús kivétele után a leszűrt páclevet és 5 dl vizet a zsírhoz öntjünk, sűrűsödésig főzzük. A húst újból visszatesszük az edénybe, és fóliával letakarva addig sütjük, amíg át nem puhul. A pecsenye levében a vízzel elkevert lisztet felforraljuk.
TÁLALÁS

A sertésszeleteket meleg tálra helyezve kínáljuk.


A receptet beküldte: Tüccsögi

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hamis marcipánkocka » Hamishájas kifli » Hamis halleves » Gyros tál (hamis)
» Hamis krémtúrós szelet » Gyors hamispizza » Hamis töltött karalábé » Hamis rétes2
» Hamis rizottó zölden » Hamis rántotta » Hamis velő » Túrógombóc (hamis)
» Hamis tiramisu 2. » Hamis sportszelet » Hamis krémes2 » Hamis sonkás rakott tészta


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.