Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hamis velő recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 közepes karfiol (tisztán 50-60 dkg)

1 nagy fej vöröshagyma

olaj

fűszerpaprika (lehet csípős is)

ízlés szerint majoranna

ízlés szerint őrölt bors



csipet szerecsendió

3-4 db tojás

Elkészítés:
A karfiolt rózsáira szedem, jól megmosom. A vöröshagymát tisztítás után apró kockákra vágom, olajon megdinsztelem, beleteszem a fűszerpaprikát, hozzáadom a feldarabolt (félbe-négybe vágott)karfiolrózsát. Kevés vizet öntök alá, sózom, borsozom, és fedő alatt puhára párolom. Mikor már megpuhult, leveszem a fedőt, zsírjára sütöm. Hozzáadom a majorannát és a szerecsendiót, jól összekeverem. A tojásokat felütöm, habosra keverem, ráöntöm a karfiolra, és addig sütöm, míg a tojás megdermed. Friss kenyérrel vagy sült burgonyával nagyon finom.

Tanácsok:
Egy gyors vacsorának nagyon jó és olcsó.


A receptet beküldte: Bévi48


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hamis tiramisu 2. » Hamis tiramisu olcsón » Tökleves (hamis húsleves) » Hamis aranygaluska
» Hamis rétes túróval » Hamis rétes2 » Kishamis » Hamis pizza
» Petrezselymes hamis fasírt » Hamis marcipán » Hamis mézeskalács » Hamis rizottó zölden
» Hamis zserbó rolád » Hamis sportszelet » Hamis, főtt majonéz » Hamis krémes2


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.