Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hamisgulyás... recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg burgonya
10 dkg v.hagyma
25 dkg s.répa
10 dkg f.répa (gyökér)
10 dkg zellergumó
2 gerezd fokhagyma
1 kk. pirospaprika
1db paradicsom
1 db zöldpaprika
só, bors,kömény(mag)fél cs.petrezselyemzőld.
kevés olaj, dinszteléshez

Elkészítés:
A zőldségeket megpucoljuk, mossuk daraboljuk. A burgonyát hámozzuk, mossuk, és kockákra vágjuk.
Vöröshagymát apró kockára vágjuk, és olajon megdinszteljük. Mielőtt pirúlna, rádobjuk a zöldségeket,paradicsomot-z.paprikát darabolva. fűszereket és tovább dinszteljük. Ha kezd puhulni, rádobjuk a burgonyát és egy kevés pirospaprikát. Együtt pároljuk 5 percet, és felöntjük annyi lével, ami bőven elfedi. Készre főzzük, és a petrezselymet apróra vágva, megszórjuk a tetejét.
Jó étvágyat!!

Tanácsok:
Ha sűrübb ételt szeretnénk belőle készíteni, tehetünk hozzá tarhonyát, csurgatott tésztát.

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: Donyta


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tojásos sárgarépa saláta » Mézes fehérrépaleves » Sajtgolyó egyszerűen » Meggyleves
» Erdei gyümölcsleves » Kolbászos leves » Paksi halászlé original » Alföldi zöldségleves
» Legfinomabb csirkemell » Diós szárnyas-krémleves » Krémleves édesköményből » Nyírségi gombócleves
» Bakonyi betyárleves » Tavaszi leves » Vadnyúl pástétom » Tejszínes zellerkrémleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.