Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Házi "hot dog", amerikaiasan recept

Kategória:
 Szendvicsek, szendvicskrémek

Hozzávalók:
4 nagy, lehetõleg egyenes kifli, 2 pár virsli, 1 evõkanál mustár, 1 evõkanál ketchup (vagy sûrû paradicsommártás), 20 dkg csalamádé vagy savanyú káposzta, 2 evõkanál majonéz, 4 dkg reszelt sajt.

Elkészítés:
A kifliket hosszában úgy vágjuk ketté, hogy az egyik oldalukon egyben maradjanan. Óvatosan szétnyitjuk, majd mindegyiket megkenjük a majonézzel, a mustárral és a paradicsommártással. Ezután belefektetjük a bõrétõl megfosztott virsliket. Ráhalmozunk a csalamádéból, és eloszlatjuk rajta a reszelt sajtot, majd az egészet kissé összenyomjuk. A "hot dogokat" tepsire rakjuk, és a gázsütõben addig forrósítjuk (vagy az elõmelegített grillsütõ rácsára helyezve grillezzük), amíg a belsejükben lévõ virsli és a sajt átforrósodik. (Mikrohullámú sütõben pillanatok alatt elkészíthetõ.) Külön is kínáljunk mellé csalamádét vagy egyéb savanyúságot, esetleg salátát!


A receptet beküldte: elvira1

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Krémsajt, II. » Padlizsán télire (zakuszka) » Vaníliás-szilvás szendvics » Vinetta (erdélyi étel)
» Tojásos kenőmájas » Burgonyamajonéz » Fűszeres zöldbab » Szalonnás túrókrém
» Kiadós meleg szendó » Tejszín krémsajt » Zelleres túrókrém » gernwicsko
» Fokhagymás húspástétom » Töltött kenyér » Olasz pirítós » Paradicsomos tejfölszendvics


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.