Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Házi krokett recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
60 dkg főtt áttört burgonya
20 dkg liszt
2 tojás

A panírozáshoz:
liszt
tojás
zsemlemorzsa
olaj

Elkészítés:
A burgonyába beletesszük a lisztet, a tojást, sót és alaposan összegyúrjuk.Kinyújtjuk, majd kb. 8 cm hosszú 2 cm széles rudakat formálunk, lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatva forró zsíradékban kisütjük.


A receptet beküldte: Kicsivuk


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiol krokett » Parajkrokett gombával » Gombakrokett » Burgonykrokett - másképpen
» Sajtos krokett » Rizskrokett » Sajtos - sonkás krokett » Sonkás krokett
» Hagymás krokett » Tojáskrokettek » Tojás krokett » hajdinakrokett
» Burgonya krokett » Gombaropogós vagy krokett » Csabai krokett » Cukkini-krokett másképpen


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.