Tutireceptek.hu fejléc

Házidisznósajt 2 (gyorsfogyasztásra) recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 db disznó fej
1 fej fokhagyma
só bors szerecsendió
szegfü bors
füszerpaprika

Elkészítés:
Vegyünk egy disznó fejet kérjük meg vágják ketté.

Jól meg pucoljuk, egy lábosba tegyük oda főzni a fokhagymával és a sóval kb: 3- óra alatt nagyon kicsi lángonpuhára fől. Akkor jó ha teljessen lejön a csontról. Vegyük ki a léből és 3-4 cm kockára daraboljuk,
. Majd a kimaradt füszerekkel mmegszorjuk nagyon pici füszerpaprikát is tehetünk de ne sokat csak rozsszinű legyen.Jól keverjük össze ha kell még egy kisó 2-3 nyers fokhagymát is tehetünk hozzá.

Egy bordasütőt kibélelünk fóliával
amilyen szorossan tudjuk belerakjuk a húst,tehetünk rá egy kis levet a főzőléből.

A hútőbe tesszük másnapig, majd szeleteljük

Tanácsok:
A fóliát levesszük és ugy szeleteljük, majd vissza rakjukrá a fóliát.


Ha nagyobb adagot akarunk tehetünk csülköt, nyelvet is bele.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sertésszelet Ramsley módra » Erdélyi töltött paprika » Isztriai sertéskaraj » Galyasági csirkemell sütve.
» Ananászos rakott csirke » Waterzooi Gantois » Tojásban sült sonka » Sajtos husi
» Barackos karaj » Göngyölt pulykamell 2. » Adana Kebab ( török étel) » Gyors, házi pác húsokhoz
» Pácolt jércemell » Gombás szarvastokány » Császárnő csirkéje » Fokhagymás máj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.