Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Héjában sült burgonya recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
2 kg. burgonya ( ha lehet gülbaba)
1 evőkanál sertészsir ( vagy kevés olda),
só,
alufólia

Fogyasztáshoz ajánlott:
hideg tejföl,
vaj,
új hagyma,
retek,
kovászolt uborka,
ecetes paprika, savanyú káposzta

Elkészítés:
A burgonyaszemeket megmossuk, leszárítjuk és alufóliával kibélelt, bezsírozott tepsibe rakva erősdebb tüzön megsütjük.Ha kész a burgonyát a kiegészítőkkel tálaljuk

Tanácsok:
székelyesen a vajat és a hideg savanyú káposztát ajánlom

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: varbóc


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Parmezános burgonyapogácsa » Burgonyában sült füge » Héjában sült krumpli » Sajtos burgonyafasírt
» Gombával töltött burgonya » Burgonyás brokkolisaláta » Burgonya csók » Burgonyapürés szendvics
» Vajas Burgonyapogácsa » Csokis burgonyatorta » Sonkás burgonya-stangli » Burgonyás lángos
» Húsvéti burgonyaleves » Burgonyagombóc leves 2. » Hagymás burgonyalepény » Sütőtök "szalmaburgonya"


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.