Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Héjában sült krumpli joghurtos öntettel recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
4-5 közepes nagyságú
krumpli, 20 dkg paradicsom, 3 szál újhagyma,
bazsalikom, 1 gerezd fokhagyma,
5 dkg juhsajt, 2 doboz natúr joghurt,
citrom, só, bors.

Elkészítés:
Elkészítés: Megmossuk a krumplit, tepsibe
tesszük és a sütôben sütjük 50-60 percig. A
megmosott paradicsomot kockára vágjuk,
az újhagymát felkarikázzuk, mindkettôt bazsalikommal
megszórjuk. A joghurtot elkeverjük
a juhsajttal, a szétzúzott fokhagymával,
citromlével, borssal, ízlés szerinti sóval.
Összekeverjük a joghurtot a paradicsommal,
hagymával és ráöntjük a sült, lehámozott
burgonyára. 83 kcal/100 g.

Kalóriatartalom: 83 kc kcal

A receptet beküldte: Anyagi


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Joghurtos-almás finomság » Szögedi tarhonyáskrumpli » Hagyományos krumplistészta » Mediterrán krumplisaláta
» Fott krumplikugli másmódon » Krumplis Tzatziki saláta » Rakott krumpli tejszínnel » Krumplisaláta csirkemellel
» Húsmentes rakott krumpli » Krumplipogácsa » Finom krumplis egytál » Német krumpliskolbász
» Bécsi krumplisaláta » Krumpligaluska » Hamis krumplipüré » Rakott krumpli másképp


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.