Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hentesleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
30 dkg sertés apróhús
30 dkg csirkemáj vagy sertésmáj
15 dkg sárgarépa
10 dkg fehérrépa
2 gerezd fokhagyma
1 fej hagyma
1 zöldpaprika
1 paradicsom
0,5 dl olaj
3 dkg liszt
1 babérlevél

őrölt feketebors
3 teáskanál mustár
1,5 dl tejföl
tárkony ízlés szerint (elhagyható)

Elkészítés:
Az olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát,fokhagymát,hozzáadjuk a kockára vágott répákat,a húst.Pirítjuk,majd lisztet szórunk rá,vízzel felengedjük.Hozzáadjuk a babérlevelet,borsot,a felkockázott zöldpaprikát,paradicsomot,tárkonyt,mustárt és sózzuk.
Ha a hús már puha,beletesszük a felkockázott csirkemájat és pár perc alatt készre főzzük.
Tejföllel tálaljuk.

Tanácsok:
Nagyon finom.
Ajánlom hozzá a pirított zsemlekockát,vagy levesgyöngyöt.


A receptet beküldte: Bévi48


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spanyol nyári leves » Sajtgaluska-leves » Pászkagombóc » Hagymaleves pikánsan
» Fokhagymás-magos hűtős kifli » Gombakrémleves » Ősszibarack leves hidegen » Citromos mimóza
» Petrezselyem krémleves » Tárkonyos pacal -leves » Kötött tészta » Tavaszi tojásragu
» Gombaleves fogyókúrázóknak » Frankó parázs gyógyleves » Bakonyi húsos leves » Körtekrémleves


Minden jog fenntartva © 2020, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.