Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hólabda anyós módon recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
Tésztához(piskóta)
8 tojás
40 dkg porcukor
8 ek. forró víz
25dkg liszt1 cs. sütőpor2 ek. kakaó

Krém:
3 dl tej
3 ek. liszt
20 dkg margarin
20 dkg porcukor
1 cs. vanília cukor

1-2 cs kókuszreszelék

Elkészítés:
Tészta:
A tojások sárgáját a porcukorral és a forró vízzel kikavarjuk,majd hozzáadjuk a lisztet és az előzőleg keményre vert tojás habját..Ebből két lapot sütünk.
Krém:A tejet a lisztel felfőzzük.Míg a krém kihül addig a margarint a porcukorral és a vaníliával simára kavarjuk,majd a kihült krémhez adjuk és azt is kikavarjuk.
A tésztát pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk és a krémmel egy-egy pogácsát összeragasztunk , külsejét is megkenjük , majd kókuszreszelékbe forgatjuk.

Tanácsok:
Elég időigényes de a végeredmény megéri.A krémet mikor felfőzöd folyamatosan kavargasd , mert másként nagyon csomós lesz!

Elkészítési idő: 180 perc

A receptet beküldte: one85


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hagyományos tarkedli » Majonéz paleo módon » Márványos tészta » Szalontüdő hagyományosan
» Hagyományos krumplistészta » Szivárványos-barackos rizs » Porhanyós vendégváró perec » Hagyományos körözött
» Hagyományos ganca » Hólabda torta » Anyós váró » Saláta többféle módon
» Hagyományos fánk » Halászlé (bajai módon) » Sáfrányos csirke » Porhanyós sajtos pogácsa


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.