Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hólabda2 recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
6 tojás
6 kanál liszt
6 kanál cukor
6 kanál víz
1 sütőpor
5-6 kanál darált dió

A krémhez:
1/2 l. tej
4 kanál liszt
20 dkg porcukor
1 van.cukor
1 liga margarin

1 cs kókuszreszelék

Elkészítés:
Az alapanyagokból piskótát sütünk, a dió hozzáadásával.
Amikor kihűlt kb. 5cm átmérőjű pogácsákat szaggatunk belőle.
Közben elkészítjük a krémet:
A lisztet a tejjel, a cukorral a van. cukorral sűrűre főzzük. Amikorlangyos hozzákeverjük a liga margarint.( Azért liga, mert attól nem sárgul be a krém, szép fehér marad).
A pogácsákat középen ketté vágjuk, közepét oldalátés a tetejét megkenjük a krémmel majd a kókuszreszelékbe forgatjuk. Hűtőben tároljuk.

Tanácsok:
Finomabb 1-2 óra múlva amikor már összeértek az ízek.


A receptet beküldte: Sylva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Citromos szelet » Kandírozott cseresznye » Répás- almás kókuszgolyó » Bögrés császármorzsa
» Almás pite (nagy tepsihez) » Habos palacsintametélt » Zserbógolyók meggyel » Őzgerinc /nem sütős/
» Vendégségbe gyümölcssaláta » Rizstorta » 3 színű kuglóf » Almás tejes pite
» Rákóczi túrós(Kata-féle) » Túró Rudolf golyói » Feketeerdő torta 2. » Besztercei szilvás rétes


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.