Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hús kétszínűen - ünnepi étel recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 kg karaj,csontozott,vékonyra szelt
40 gkg darált hús
5 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
pirospaprika
1 tojás
bors

1 szelet kenyér

Elkészítés:
Az áztatott,kinyomkodott kenyeret a darált hússal elkeverjük, hozzáadjuk az aprított vörös-, és fokhagymát,a tojást, s izlés szerint a fűszereket.
A vékonyra szelt húst besózzuk, 2 evőkanál masszát kenünk rá,finoman rányomkodjuk, ismét hús,és így rétegezzük az egészet.Legutoljára hús kerüljön.
Legjobb, ha mindjárt a sütőedényben csináljuk a rétegezést,alul legyen finoman megolajozva.
Vigyázzunk, hogy ne essen szét,kb.olyan hosszú legyen a tepsi,mint a húshenger.
1 órán át sütjük.
Még langyosan szeleteljük fel,féloldalasan,így érvényesül a hús színe,íze.
A tetejére bacon-szeleteket is tehetünk,így nagyon szépen megpirul.
Nagyon kiadós.
Burgonyapüré,savanyúság illik hozzá.


A receptet beküldte: KANÁRI


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Ünnepi sütemény citromosan » Ünnepi karajtekercs » Rozmaringos ünnepi kenyér » Ünnepi kalácskoszorú
» Ünnepi narancstorta » Ünnepi libasült » Bolgár ünnepi leves » Ünnepi tenkes szelet
» Ünnepi borleves » Csokis (ünnepi) almatorta » Ünnepi töltött pulyka » Ünnepi puncs
» Ünnepi krémes piskóta » Datolyatorta - ünnepi » Ünnepi muffin » Ünnepi diótorta


Minden jog fenntartva © 2019, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.