Tutireceptek.hu fejléc

Hús, köret, savanyúság egyben recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Az adagok tetszőlegesek.
- savanyú káposzta
- krumpli
- bármilyen hús
- zsír,vagy étolaj
- fűszerek

Elkészítés:
A savanyú káposztát átmosom, a kruplit meghámozom és karikára vágom, a húst feldarabolom, ha disznó akkor egy kicsit kikloffolom, sózom, és tetszőlegesen fűszerezem, majdnem mindíg másképp.
A tepsit kizsírozom és ráteszek egy sor levétől kinyomot káposztát, arra a krumplit, arra egy kis sót és zsíradékot, majd megint káposztát.
A káposztára a húst.Fóliázom és sütöm. Amkor leveszem róla a fóliát, ha van itthon sajt reszelek rá és egy kicsit visszatolom a sütőbe.

Tanácsok:
Gyorsan elkészül, lehet mellette mást is csinálni.

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: emrus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Savanyúság télire » Savanyúság hidegen! » Vágott, vegyes savanyúság » Egybensült gombás fasírt
» Teszt savanyúság. » Vegyes zöldköret fóliában » Mikrós Mexikói köret » Lazac céklakörettel
» Zsemlés köret » Francia krumpli(köret) » Gombaköret » Pácolt hús rizses körettel
» Főtt marhahús zöldkörettel » Pikáns babos köret » Egyben sült fasírozott » Nyári savanyúság télire


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.