Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze az egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hús, köret, savanyúság egyben recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Az adagok tetszőlegesek.
- savanyú káposzta
- krumpli
- bármilyen hús
- zsír,vagy étolaj
- fűszerek

Elkészítés:
A savanyú káposztát átmosom, a kruplit meghámozom és karikára vágom, a húst feldarabolom, ha disznó akkor egy kicsit kikloffolom, sózom, és tetszőlegesen fűszerezem, majdnem mindíg másképp.
A tepsit kizsírozom és ráteszek egy sor levétől kinyomot káposztát, arra a krumplit, arra egy kis sót és zsíradékot, majd megint káposztát.
A káposztára a húst.Fóliázom és sütöm. Amkor leveszem róla a fóliát, ha van itthon sajt reszelek rá és egy kicsit visszatolom a sütőbe.

Tanácsok:
Gyorsan elkészül, lehet mellette mást is csinálni.

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: emrus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Egybensült gombás fasírt » Nyári köret » Zöldbabköret (A-mono) » Mángoldos krumplis köret
» Sült őszibarack köretnek » Egyben sült pogácsa » Savanyúság hidegen! » Puliszka köret
» Francia krumpli(köret) » Főtt marhahús zöldkörettel » Vegyes zöldköret fóliában » Hercegnő burgonya(köret)
» Egyben sült mustáros karaj » Pikáns babos köret » Pácolt marhanyelv körettel » Gomba savanyúság


Minden jog fenntartva © 2021, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat és adatvédelmi tájékoztató | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.