Tutireceptek.hu fejléc

Húscsíkok magos bundában recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Hozzávalók 4 személyre:
50 dkg pulykamellfilé,
20 dkg vegyes mag (lenmag, fekete szezámmag),
2 tojás,
2 evőkanál liszt,
só,
bő olaj a sütéshez

Elkészítés:
A húst mosd meg, szárítsd le, vágd vékony csíkokra és sózd meg. A lisztet keverd ki a tojással és egy kevés vízzel, sózd meg.
Mélyebb serpenyőben forrósítsd fel az olajat. A húscsíkokat mártsd bele a tojásos tésztába, majd a húst forgasd meg a magokban, végül a forró olajban süsd pirosra. Szedd papírszalvétára, hogy felszívja a felesleges olajat, és tálald.
Köretnek burgonyapürét és/vagy párolt zöldséget kínálhatsz hozzá.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tökmagos pogácsa » Hal burgonyabundában » Alma bundában » Szezámmagos vajas karotta
» Cukkini tésztabundában » Békacomb bundában » Almakarikák bundában » Dióbundában sült ponty
» Szezámmagos keksz » Tökmagos kenyér » Fenyőmagos süti » Szezámmagos virslis kifli
» Szezámmagos sós ropogós » Diétás magos kréker » Tökmagos mézes » Szezámmagos, sós rúd.


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.